A Szombathelyi Swietelsky-Haladás az OTP Bank Liga 28. fordulójában szombaton 19.30-kor (Tv: M4 Sport) a Ferencvárosi TC vendégeként lép pályára.

Már négy forduló óta veretlen a nyolcadik helyen álló, a kiesés ellen küzdő Michal Hipp általirányított szombathelyi csapat, ám a 31 pontos Haladás még nem érezheti magát biztonságban, mert mindössze 3 pont az előnyük a már kiesőhelyen álló Balmazújváros és Diósgyőr előtt – írja a haladas.hu, amely a szombathelyi vezetőedzőt kérdezte az esélyekről.

– Hiába vagyunk négy meccs óta veretlenek, a Debrecen és – különösen – a Balmazújváros elleni hazai döntetlen bosszant. A szombati mérkőzés toronymagas esélyese a Ferencváros, a Fradi számára valamennyi meccsen csak a győzelem elfogadható. Nem hiszem, hogy a hazaiak legutóbbi pontvesztésük miatt ezúttal kettőzött erővel hajtanának ellenünk: szerintem, ha nyertek volna, ugyanúgy beleadnának apait-anyait. Hazai pályán az FTC erőszakos, agresszív támadófutballt játszik, nem lesz könnyű dolgunk. De nem „kivégzésre” megyünk, hanem, hogy egy jó hangulatú és számunkra eredményes meccset játsszunk. Ehhez az kell, hogy megismételjük az őszi teljesítményünket, amikor 2-1-re legyőztük a Fradit – fogalmazott Michal Hipp.

Myke Ramos, Mészáros Karol, Tóth Máté, Jancsó András, Michal Rabusic, Gyurján Márton sérült, emellett kérdéses a derekával bajlódó Király Gábor játéka is.

A Haladás várható összeállítása: Király (Rózsa) – Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak – Jagodics – Medgyes, Rácz, Kovács, Halmosi – Williams.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!