A Vas Megyei III. osztály hétvégi eredményeinek alakulásának köszönhetően már a következő fordulóban bajnok lehet a szombathelyi régióban a Nárai, ám a többi csoportban még sok az elmaradt mérkőzés. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 24. forduló 

Nagy meccset hozott a sereghajtó és az Acsád összecsapása, de végül nem sikerült pontot szereznie a Gyöngyösfalunak. Az első öt helyezett csapat számára nem okozott gondot ez a forduló, a Nárai, az Oszkó, a Sorkifalud, a Bucsu, valamint a toronyi gárda is győzni tudott, így nem történt változás az élbolyban. A Nárai a következő körben Perenyére látogat, ahol ha győz, megszerzi a bajnoki címet.

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 32. forduló 

Sok mérkőzés elmaradt a körmendi régióban, így egyelőre még nem lehet beszélni biztos bajnoki helyezésekről, ugyanakkor az első 3 hely valószínűsíthetően a Gersekarát, Telekes, Csörötnek trióból fog kikerülni, mivel a jelenleg bronzérmes helyen álló csörötnekiek legyőzték, és ezzel 8 ponttal maguk mögé szorították a magyarlaki gárdát. A játéknap legnagyobb meglepetése, hogy a Máriaújfalu legyőzte a pankasziakat, ráadásul idegenben.

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 28. forduló

Ismét közel állt a pontvesztéshez a listavezető, akik hazai pályán fogadták a Kenyerit, és csak a 81. percben sikerült nekik bevinni a mindent eldöntő gólt. A Szergény remek sorozatot produkálva továbbra is tapad az éllovasra, ezúttal Nemeskocsról hozták el a 3 pontot. Nem sikerült azonban győznie az Ostffyasszonyfának, Sótonyban játszottak 3:3-as döntetlent.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!