A hétvége során a 30. fordulóval véget ér a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, a tabella alapján pedig kiderül, hogy mely csapatok számára hordoz még magában tétet az utolsó megmérettetés, de előbb lássuk a párosításokat. 

Az utolsó játékkörben érdemes lesz figyelni a Sárvár FC – Répcelaki SE mérkőzést, hisz – bármennyire is kisebb csodára lenne ehhez szükség – ha a vendégek pontot szereznek a listavezető otthonában, a Körmend pedig vasárnap kikap a Szentgotthárdtól, akkor a Répce-parti együttesé lesz a bronzérem. A Celldömölkre hazai pályán könnyednek mondható ütközet vár a Kőszeg ellen, igazi tétje már nem lesz a találkozónak, mivel egyik fél sem végezhet sem előrébb, sem hátrébb a jelenlegi pozíciójánál. A Vép VSE – Vasvár VSE összecsapásnak akár az Egyházasrádóci együttes is lehet a nyertese, amennyiben a két csapat döntetlent játszik egymással, a rádóc pedig győzni tud a sereghajtó otthonában.

A Rum KSC – Lukácsháza SE összecsapásról is elmondható, hogy igazából tétje már nincs a találkozónak, ugyanakkor presztízs meccs lehet a kieső Ikervár és az épphogy bent maradó Rábapaty ütközete. A legnagyobb téttel bíró mérkőzés pedig a Jánosháza VSE – Király SZE  derbi lesz, ahol a győztes végezhet akár a 6. helyen is, míg a vesztesnek csak a 8. pozíció marad.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!