Szombaton és vasárnap is egyaránt 24 együttes vesz részt a Lurkó Nyári Kupa, illetve a Vulcano Kupa küzdelmein. A Lurkó UFC szervezésében két rangos nemzetközi utánpótlás labdarúgótornának is otthont ad hétvégén az Illés Akadémia – írja a haladas.hu.

Szombat reggeltől vasárnap estig pattog a labda az Illés Akadémián. Szombaton magyar, horvát, szlovák és osztrák U9-es csapatok részvételével rendezik a Lurkó Nyári Kupát. A 24 együttes párhuzamosan négy pályán, négy csoportban küzd. A torna 9.30-kor, a finálé pedig 17.10-kor kezdődik. Megyénket a rendező Lurkó UFC képviseli.

Vasárnap húsz – magyar, szlovák és horvát – U11-es együttes vesz részt a Vulcano Kupán. Ezen a viadalon is párhuzamosan négy pályán zajlanak a küzdelmek, az első meccsek 9.20-kor kezdődnek a döntő 17.10-kor rajtol. Vas megyéből a Lurkó-Illés Akadémia két csapata, valamint a Haladás VSE lép pályára.

A két nap során olyan együttesek utánpótláscsapatai szerepelnek, mint például a Slovan Bratislava, a Dunaszerdahely, az MTK, a Hartberg, az FTC, a Videoton.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!