A szombathelyiek már pénteken útnak indultak és miután jó hangulatban szelték át az országot, Debrecenben szálltak meg a szombati rangadó előtt. A Crushers számára ez lesz az utolsó meccs, ugyanakkor a Gladiators csapatára még június 24-én is vár egy bajnoki összecsapás.

– Mindenképp győzelmet várok, másképp nem is lépnék a pályára. Ezen a meccsen már játszhatok, már nagyon várom. Hibázni nem hibázhatunk, mert a Gladiátors keményen büntet. A támadósornak össze kell kapnia magát és pontokat kell szerezni. A védelemnek pedig nagyon oda kel figyelnie, hogy minél kevesebbet kapjon. Itt megint a támadó alakulaton lesz a hangsúly, hogy mennyire fog menni a játék, illetve mennyire tudjuk váltani a futó, illetve passzjátékokat. Izgalmas lesz, az biztos – fogalmazta meg az esélyeket Tatár István, a Crushers csapatkapitánya.

 

 

A Divízió I-ben egyébként már kialakult a rájátszás teljes mezőnye, a múlt hétvégi mérkőzésen a győztes Cowbells 2 és a vesztes Bad Bones is csatlakozott a Crushers és a Gladiators csapatához. A Szombathely Crushers ráadásul a hazai pályát is bebiztosította.

A Gladiators – Szombathely Crushers rangadó szombaton 15 órakor kezdődik, a helyszín Nyírábrány, Határőr utca 51.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!