A Vas Megyei II. osztályú küzdelmek is véget értek a hétvége során, így mindenki pihenőre mehet, mi azonban még megnézzük, hogy mi történt a szombathelyi, és a körmendi régióban az utolsó fordulóban, hisz a sárvári csoportban már korábban befejeződtek a küzdelmek. 

A szombathelyi régió bajnokai! Fotó: Csepregi Sportegyesület Facebook

Vas Megyei II. o. Szombathelyi csoport 30. forduló

Az utolsó fordulót már bajnokként várhatta a Csepregi SE csapata, akik a tabellán 4. helyen álló séiekhez utaztak a zárókörben. Noha Pócza András már korán megszerezte a vezetést a vendégeknek, és további két gólt is szerzett, csapata nem tudott nyerni a 30. játékkörben, de így is kiváló szezont tudhat magáénak a csepregi brigád, akik nem csak a pályán, de a pályán kívül is egy jó közösséget alkotnak.

 

Vas Megyei II. o. Körmendi csoport 33. forduló

A körmendi régiót nevéhez méltóan a Tutitextil-Körmendi VSE együttese nyerte meg a Szarvaskend előtt, azok után, hogy ők pályára sem léptek már az utolsó játéknapon, hisz szabadnaposak voltak a 11 csapatos bajnoki rendszer miatt. A sokáig nyerő pozícióban lévő Szarvaskendnek így be kell érnie az ezüstéremmel, még akkor is, ha a Viszák elleni elmaradt meccsükön hozzák a három pontot, hisz a körmendiek előnye 5 pontos. Kiélezett volt a bajnokság egészen a végéig. Az utolsó játéknapon az addig sereghajtó Csákánydoroszló győzni tudott Nádasdon, így ellépett a 11.helyről, maga mögé utasítva a viszáki gárdát.

Vas Megyei II. o. Sárvári csoport tabella 

A sárvári régió küzdelmei már a múlt hétvégén lezárultak, ám volt egy darab elmaradt mérkőzés melynek pótlására sok került vasárnap, méghozzá az Uraiújfalu – Mersevát találkozóra, ahol a hazaiak igazi gálamérkőzést rendezve búcsúztatták az idei szezont, 6:0-ra ütötték ki a mersevátiakat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!