A labdarúgó-világbajnokság véget ért, ám ki felejtené el azokat a jeleneteket, amikor Neymar a földön fetrengve, kissé túljátssza sérülését és vergődik. 

Neymar a földön, megszokott kép az idei vb-ről. Fotó: eusunt12.ro

A brazilok sztárja kapott hideget-meleget a torna során megmozdulásai miatt, ám ezúttal egy rövid Instagram videóban jelezte, nem törődik a kritikákkal, és ő is jót szórakozik utólag az esésein.

Neymar Jr (@neymar_brunetes) által megosztott bejegyzés,

 A nyár folyamán továbbá azzal is témát szolgáltatott a sajtónak, hogy esetlegesen a Real Madridhoz igazolhat, amely Ronaldo távozása után még valószínűbbnek tűnt, ám a királyiak közleményben cáfolták ezt. Ráadásul péntek reggel maga a támadó is megszólalt az ügyben.

„Maradok. Szerződésem van a PSG-vel, én döntöttem úgy, hogy ide jövök az új kihívás, új események miatt, valamint hogy még több gólt szerezzek. Nem gondoltam meg magam, bízom benne, hogy sikeres szezon elé nézünk. A sajtó élvezi, hogy pletykákat gerjeszthet, de mindenki tudja, hogy a Paris Saint-Germain érdekel” – mondta Neymar.

Neymar egyébként a vb-döntő kapcsán két csapattársának is gratulált, igaz közülük az egyik csak korábban volt a bajtársa, még a Barcelona színeiben, ám valószínűleg a másik fiút sem kell bemutatni senkinek.

Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!