Az NB I. 5. fordulójában a Szombathelyi Haladás a Diósgyőri VTK vendégeként lép pályára 19 óra 30 perctől.

Gyengén kezdett a DVTK, négy meccsen mindössze egy döntetlen, három vereség, ezzel az utolsó előtti, 11. helyen áll a hazai gárda. Azonban nemcsak a gyenge kezdés borzolhatja a piros-fehér drukkerek idegeit, hanem az is, hogy két játékosukat, Busai Attilát és az exszombathelyi Ugrai Rolandot a tartalékcsapatba száműzte a spanyol tréner, Fernando Fernandez. A hírek szerint nem a képességük, sokkal inkább hozzáállásuk nem volt megfelelő. Ami a Haladást illeti, a múlt heti, Puskás Akadémia (2–1) elleni győzelem úgy kellett, mint egy falat kenyér, a sikernek köszönhetően a vasiak a nyolcadik helyen állnak – írja a haladas.hu, amely a vezetőedzőt kérdezte az esélyekről.

– Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Tudjuk, hogy eddig nem szerepelt jól és vannak gondjai a hazai együttesnek. Tiszteljük, elismerjük ellenfelünket, de természetesen szeretnénk pontot, de inkább pontokat szerezni – fogalmazott Michal Hipp, akinek csapatában Jagodics és Priskin továbbra is eltiltott, Kolcák és Gaál pedig sérült.

A Haladás várhatóan a Király – Schimmer, Benes, Tamás, Bosnjak – Jancsó, Grumics – Mészáros, Rácz, Halmosi – Rabusic összeállításban fut ki ma este a diósgyőri pályára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!