A Falco KC csapata munkával töltötte augusztus huszadikát, hiszen már kora délelőtt edzést vezényelt Gasper Okorn vezetőedző. 10 óra előtt pár perccel Julian Norfleet vezetésével a légiósok jöttek ki elsőként, majd Bíró Attila és a többi fiatal játékos, Hódi Patrik és Kucsora Csaba is labdával a kezében jó hangulatban jelent meg. Pár perc múlva csatlakozott hozzájuk a lábadozó Váradi Benedek csapatkapitány és az ugyancsak válogatott center, Tóth Norbert is, aki örömmel újságolta, hogy a nyáron sikerült jól kipihennie magát. Az edzésmunkát segítendő több utánpótlás játékos is parkettre lépett – írja a falcokc.com.

Aztán 10 óra után pár perccel megjelent a szlovén mester és Pichler Gergely technikai vezető is. Az első labdás edzés elején Gasper Okorn elmondta, mit vár a csapat tagjaitól, mindenkit, játékosokat és a szakmai stáb tagjait is arra kérte, hogy profi szemlélettel és hozzáállással végezzék feladatukat, mindent rendeljenek alá a kosárlabdának és igyekezzenek a sportot, mint hivatást különválasztani a magánélettől.

Miután azt is elmondta, hogy mindenkitől rendet, fegyelmet és pontosságot vár, az edzői stáb a játékosok megkezdték a munkát, a rövid bemelegítés után már a labda is előkerült és 2 csoportra, centerekre és mezőnyjátékosokra bontva folytatódott az edzésmunka.

Gasper Okorn kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap a tervek szerint 1-1, ma, szerdán és pénteken pedig 2-2 edzést vezényel a csapatnak.

A magyar bajnokságot szeptember 29-én Sopronban kezdi meg a Falco.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!