A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi játéknapja jobbára a vendégcsapatoknak kedvezett, egyedül a szombathelyi régióra nem igaz ez, ahol viszonylag nyugodtan zajlott le az 5. forduló. Lássuk az eredményeket. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi-csoport 5. forduló 

A Gersekarát – Kőszegfalva mérkőzés elmaradt, így jelenleg hiába 100%-os a Kőszegfalva, a bajnokságot a Bucsu KSK vezeti, akik a Perenyét győzték le a hétvége során. Érdekesség ,hogy az egy döntetlenen kívül a győztes csapatok gólt sem kaptak ebben a fordulóban.

Forrás: MLSZ

 

Vas Megyei III. o. Körmendi-csoport 5. forduló 

A lezajlott 8 mérkőzésből 7 összecsapás vendég sikert hozott az 5. fordulóban. Továbbra is hibátlanul menetel a Szakonyfalu és a Rábagyarmat, 5 játékkör elteltével sem sikerült pontot szerezni az Alsószölnök gárdájának.

Forrás: MLSZ

Vas Megyei III. o. Sárvári-csoport 5. forduló 

Szintén a vendégként pályára lépő csapatoknak kedvezett a hétvége a sárvári régióban is, ahol jelenleg a 4 győzelemmel és 1 döntetlennel álló Sótony vezeti a tabellát, ám az egy meccsel kevesebbet játszó Ostffyasszonyfa hibátlan teljesítményével ott liheg a nyakukban.

Forrás: MLSZ

A mai nap folyamán tovább folytatódik a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa, ahol már a 3. fordulóhoz érkeztek a csapatok, a párosításokat ide kattintva elérheti. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!