A Vas Megyei I. osztály 12. fordulójában jobbára a hazai csapatok örülhettek, egyedül a Lukácsháza tudott győzni vendégként, valamint a Rumnak sikerült pontot rabolnia a Szentgotthárd otthonában.

A remekül megszervezett letámadásnak köszönhetően a Király SZE nagy gólarányú győzelmet aratott hazai környezetben a Jánosháza ellen, Hegyi László elégedetten értékelt a mérkőzés után hozzátéve, hogy már a meccs elején be kell rúgni a helyzeteket.

Alsóházi rangadónak indult, sima kiütés lett belőle: A Kőszeg egy gyenge színvonalú mérkőzésen padlóra küldte az egyébként is nehéz helyzetben lévő Répcelakot. A sorozatos védelmi hibákat kihasználva megérdemelten nyerték meg a találkozót ilyen arányban is.

Feszült hangulatú összecsapást nyert meg a Lukácsháza Egyházasrádócon, várható volt, hogy ez az ütközet lesz a forduló rangadója, melyet végül Németh Roland találata döntött el a 47. percben.

Egyaránt 3:0-ás győzelmet aratott hazai pályán a Celldömölk és a Vép együttese is, utóbbi azért is meglepő, hisz a jó erőkből álló Vasvárt sikerült könnyedén felülmúlniuk.

A holnapi nap során tovább folytatódnak az első osztály küzdelmei.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!