A listavezető Ferencváros a meccs esélyese, ám ki ne emlékezne arra, hogy a szombathelyiek egy éve éppen az FTC elleni 2-1-es győzelemmel bizonyították, hogy a sokkal jobb és eredményesebb csapatot is legyőzheti a kiesés rémétől menekülő hazai együttes. A Hali nemcsak tavaly ilyenkor, de idén ősszel is nagyon rossz sorozatban van, az elmúlt 6 meccsén még pontot sem szerzett, de minden széria megszakad egyszer, miért ne ma este történne ez meg?!

– A tabella alapján reálisan nézve nem sok esélyünk van. ám a futballban már rengetegszer előfordult, hogy az úgynevezett kicsapat megtréfálta a nagyot. Kielemeztük az FTC játékát, kevés gyenge pontjuk van, nem véletlenül vezetik a bajnoki táblázatot. De hiszem, hogy jól felkészültünk a mérkőzésre és mindenki száz százalékot nyújt szombaton. Egy jó eredmény nagyon nagy lökést adhatna a folytatásra. Egyet megígérhetek, mindent megteszünk a győzelemért – nyilatkozta a zöld-fehér rangadó előtt a haladas.hu-nak Horváth Ferenc vezetőedző.

A szombathelyiek várhatón a Rózsa – Habovda, Benes, Tamás, Kolcák – Mészáros, Jancsó, Jagodics, Ofosu – Funsho, Priskin összeállításban futnak ki a zöld gyepre.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában rendezendő Szombathelyi – Haladás – Ferencvárosi TC meccsen ma este 19.30-kor adja meg a játékvezető a jelet.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!