– Ez egy nagyon komoly megmérettetés volt, több vasi szereplővel. A csoportokból nem jutott tovább a Körmend, a Golden Gate Szombathely, valamint a Hétház Söröző (Rábatótfalu) sem. A KLSE-Agro-Center csapata a csoportmeccsek során két győzelmet szerzett, viszont a Lentitől elszenvedett vereség miatt “csak” csoportmásodikként jutott a legjobb 8 közé. Itt egyenes kieséses meccs következett a középdöntőben a tavalyi bronzérmes (több volt futsalos, valamint strandfoci válogatottat is soraiban tudó) Budapest Corradó ellen – tudtuk meg Palotai Zoltán főszervezőtől.

Katasztrofális kezdés után nagyon mélyről felállva (4.perc:0-2!) 2:2-es döntetlen állás lett, majd szétlövés (mindhárom 7-est értékesítve, míg Táncsics Péter egyet hárított) után már a legjobb 4-ben találta magát a csapat!
Ezután jött az elődöntő, a tavalyi győztes Jeges Fc Tököl, akit 2:1-re sikerült legyőzni.

Itt még nem volt vége a “menetelésnek”, a döntőben a házigazda Hévízt (Lengyel Miklós két góljával) sikerült 2:0-ra legyűrni!

A különdíjak közül a KLSE-Agro-Center játékosa, Lengyel Miklós lett a torna gólkirálya, 7 találattal. A győztes csapat névsora: Táncsics Péter, Catomio János, Mikos Tamás, Jáger László, Wanek Rudolf, Karda Zoltán, Lengyel Miklós, Maurer Tibor, Vidóczy József, Palotai Zoltán.

 

 

A végeredmény: 1. KLSE-Agro-Center Szombathely, 2. Hévíz, 3. Tököl, 4. Veszprém.

 

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!