A férfi kosárlabda Magyar Kupa döntőjében a Falco, a kiesés ellen vívott küzdelemben pedig a Haladás játszik ma nagyon fontos meccset, az ellenfél a Mezőkövesd lesz.

– Nem egyszerű a mezőkövesdiek ellen futballozni, jól összerakott, egységes csapat. Labdabirtoklásra épülő futballt játszanak, emellett jól kontráznak, ráadásul Moutarival tovább erősödött az eddig is jó erőkből álló csapatuk. Egyénileg Molnár Gáborra és Cseri Tamásra különösen figyelni kell, mindketten meghatározó labdarúgók, mondhatni kulcsjátékosok. Ami minket illet, hiába szereztünk végre pontot idegenben, Pakson, döntetlenekkel nem sokra megyünk, úgyhogy minden meccsen a győzelmi szándékkal lépünk pályára. A télen igazolt játékosok közül Rui Pedro erőnlétileg kezdi utolérni magát és bízok a bolgár Ivanovban is – nyilatkozta a meccs előtt a klub honlapjának a vezetőedző.

A zöld-fehérek várhatóan a Király – Habovda, Saláta, Jagodics, Németh Milán – Mészáros, Németh Márió, Golodiuk, Ofosu – Rabusic, Gaál összeállításban kezdenek  majd.

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában szombaton 17 órakor kezdődik a Szombathelyi Haladás – Mezőkövesd bajnoki. A meccs eredményének alakulását kövesd velünk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!