A másodosztályban is pattogott a labda a hétvége során, akadt meglepetés bőven, az északi régió listavezetője idegenben szenvedett vereséget, míg délen nem hibáztak az éllovasok.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 23. forduló 

Nagy mumusához látogatott az éllovas büki együttes, akik Sében tették tiszteletüket a hétvégén. Az előzetes várakozások előre vetítették, hogy nehéz lesz a Bük számára a találkozó, és ez az első percben bizonyosságot nyert, hisz egy szép egyéni megoldásnak köszönhetően már ekkor vezetéshez jutott a Sé. Egészen a második játékrész közepéig kellett várni a vendégek egyenlítő góljára, ám 2 perccel később ismét a hazai gárdánál volt az előny. Hihetetlen de igaz, hogy 10 perccel később ismét eljátszották ezt a gyors gólváltást a csapatok, a 70. minutumban ismét egyenlített a Bük, ám a középkezdést követően büntetőhöz jutott a Sé, amiből ismét megszerezték a vezetést, és vele együtt a 3 bajnoki pontot is. A Büknek még annak ellenére sem kell féltenie bajnoki elsőségét, hogy a Gérce hazai környezetben legyőzte a Bozsokot, igaz nem indult számukra könnyen a találkozó, mivel a vendégek szerezték meg a vezetést, ám a második játékrészben felőrölte ellenfelét a Gérce. Tovább folytatta jó sorozatát a Merseváti, a csapat zsinórban a 4. mérkőzésén győzött, ezúttal a Sitke ellen.

Tabella, jegyzőkönyvek

Vas Megyei II. o. Déli csoport 27. forduló

Továbbra is hibátlanul teljesítenek az éllovasok már sok forduló óta a déli régióban, a Szarvaskend a Bajánsenyét, a Körmend a Táplánt győzte le. Megszerezte szezonbeli 3. győzelmét a Csákánydoroszló is, a Rábatótfalu együttese volt az áldozat. Javuló formát mutat a Balogunyom gárdája is, zsinórban a negyedik mérkőzésén szerzett pontot a csapat, ebből pedig háromszor győztesen hagyta el a játékteret, ezúttal a Ják ellenében.

Tabella, jegyzőkönyvek

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!