A Vas Megyei harmadosztályban is pattogott a labda az esős és szeles hétvége során, és a góltermésnek nagyon jót is tett a zivatar, ugyanis mindhárom régióban potyogtak a találatok. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 25. forduló

Az első helyezett Bucsu a 3. helyen álló Telekes együttesét fogadta, a rangadói hangulat pedig nem maradt el a találkozón. A listavezetőnek a 89. percben sikerült begyötörnie a győztes gólt egy fordulatos mérkőzésen. Izgalmakból nem volt hiány a Rábahídvég -Gersekarát, valamint a Perenye – Nemeskolta derbin sem, előbbi 9, utóbbi 11 gólt hozott.

Tabella, jegyzőkönyvek

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 25. forduló

Fordulatokból nem volt hiány a Csörötnek – Vasalja összecsapáson, a vendégek már három góllal is vezettek, amire a hazai gárda egy négyessel válaszolt. Ezek után sem lett unalmasabb a mérkőzés, amely 6:6-ra is állt, ám az utolsó 20 percben megrázta magát a Csörötnek, és 9:6 arányban megnyerte a találkozót. Rengeteg találat született a fordulóban, ám a legtöbbet az Alsószölnök – Magyarszecsőd meccs hozta, amelyen 14-szer kezdtek közepet a csapatok gólt követően.

Tabella, jegyzőkönyvek

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 29. forduló

A 6. helyen álló Nemeskocs a közvetlenül előttük tanyázó Szergényt fogadta, ám a találkozó rangadó helyett gálába csapott át, a hazaiak sima, 5:1-es győzelmet arattak. Gólparádét rendezett hazai pályán az Ostffyasszonyfa a Kenyeri ellen, 10-ig meg sem állt a vendéglátó. Az alsóházban lévő Jákfa együttese kisebb meglepetésre legyőzte a Kelédet a sárvári régió 29. fordulójában.

Tabella, jegyzőkönyvek

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!