Ahogy arról már beszámoltunk, az elbukott Francia Kupa döntő után a Paris Saint Germain futballistája Neymar az éremátadás közben egy szurkolóba kötött bele, most pedig a csapattársával, Julian Draxlerrel kapott össze az öltözőben.

Neymar nem könnyű eset. Fotó: AFP

A dolog ott kezdődött, hogy támadó felfokozott hangulatában először Presnel Kimpembét találta meg, aki állítólag a Nantes elleni mérkőzés félidejében azt mondta a többieknek, hogy ne foglalkozzanak azzal, amit Thomas Tuchel vezetőedző mond nekik. Neymar ezt követően a Rennes elleni, 2–0-ról elveszített kupadöntő félidejében azt tapasztalta, hogy több fiatal sem veszi figyelembe az edző utasításait, ehelyett inkább egymással beszélgetnek, mint ahogy az sem érdekli őket, hogy az idősebb futballisták mit mondanak.

Több francia lap is arról számolt be, hogy a PSG Montpellier elleni, 3–2-re elbukott bajnokija után már Julian Draxler kritizálta az öltözőben Neymart azért, mert szerinte túl önző, a brazil sztár pedig úgy vágott vissza: „Ki vagy te, hogy így beszélj velem? Az egyetlen, amire képes vagy, hogy hogyan passzold hátra a labdát!”miv

A felek ekkor állítólag majdnem egymásnak mentek – a Le Parisien szerint nem sokon múlt, hogy Draxler megüsse Neymart –, s Tuchelnek, valamint Antero Henrique sportigazgatónak kellett közbelépnie, majd szétválasztania a két játékost.

A francia klub aztán közleményben reagált a pletykákra: „Úgy állítjátok be Neymart, a világfutball egyik zsenijét, mint egy csapattársaival az öltözőben verekedő játékost. Hogyan találtok ki ilyesmiket? Ott voltatok az öltözőben? Ney=PSG.”


A Le Parisien válasza sem maradt el: a cikkben megjelentetett információk valóságtartalmát változatlanul fenntartják a szerkesztők.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!