A Vas Megyei I. osztály küzdelmei ugyan okoztak izgalmakat a 2018/19-es kiírásban is, ám nem a bajnoki címért folytatott harcban, mivel ebben a szezonban nem volt ellenfele a Celldömölknek. 
Virág Martin több poszton is helytállt az ősz során. Fotó: Hornyák Emőke
A bajnokságot utcahosszal megnyerő együttes játékosával, Virág Martinnal beszélgettünk az idei szezonról, és a folytatásról. 

“Az őszi szezont első helyen zárta a csapatunk, sikerült 8 ponttal elhúzni a Körmend elől, így nyugodtan kezdhettünk neki a tavasznak.” – kezdte értékelését a fiatal labdarúgó.

“Végig higgadtan szép játékkal tudtuk hozni az elvárt eredményeket, a csapatnak sajnos voltak mélypontjai, nehezítettek sérülések is a munkát, de egyben tudtunk maradni és az akaratunkkal sikerült hozni az elvárt pontokat, ez jócskán köszönhető a jó százalékos edzéslátogatottságnak. A bajnokságot megnyertük 18 pont előnnyel, ami szerintem nem kis dolog egy csapat életében, továbbá a 76 lőtt gól és a csupán 11 kapott gól azt hiszem szintén mindent elmond az idei csapatról.”

Ezután edzőjét méltatta, aki, mint kiderült jövőre nem folytatja a munkát a csapatnál, helyét Haraszti Zsolt veszi át. 
“Ez a szép eredmény nem jöhetett volna össze az edző, a masszőr és a játékosok hozzáállása nélkül, úgyhogy ezúton is szeretnék gratulálni nekik. Úgy érzem mindenki kivette a részét a munkából, amit aztán sikerült is megünnepelnünk az utolsó mérkőzés után. Az edzőnk Kovács Balázs sajnos más utakon indul tovább, köszönjük neki ezt a pazar 2 évet. Egy 2. és egy 1. helyett sikerült szereznünk a kezei alatt.”
Hogyan tovább?
“A csapatnak nagy része egyben marad, én a jövőmről sajnos nem tudok még nyilatkozni, az biztos hogy megpróbálom a legjobb döntést meghozni, ez múlik a vezetőségen és természetesen rajtam is. Sajnos az NB III-ra nincs lehetőségünk, sok fiatal szívesen kipróbálta volna magát, sajnálom hogy idén nem kapunk esélyt rá.” 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!