A hétvége során lezajlott a Vas Megyei III. osztályú bajnokságok 7. fordulója: továbbra is hibátlan maradt az Ostffyasszonyfa és a Magyarszecsőd, megszerezte első győzelmét a Sótony és a Kondorfa.

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 7. forduló 

Simán győzött a listavezető Bucsu a Vassurány ellen, valamint a Perenye is könnyedén hozta soros bajnokiját a Gyöngyösfalu ellenében. Izgalmas és fordulatos párharcokból nem volt hiány a szombathelyi régióban: a Torony és az Acsád idegenben, míg az Oszkó hazai környezetben nyert szorosan.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 7. forduló 

A körmendi régióban is akadtak szoros összecsapások: megszerezte első győzelmét a Kondorfa, a Rönök pedig hazai pályán bizonyult jobbnak egy góllal az Őrimagyarósdnál. A listavezető, továbbra is 100%-os teljesítménnyel rendelkező Magyarszecsőd ezúttal Pankaszon nyert, a Szakonyfalu és a Vasalja pedig egy 6 gólos mérkőzésen ikszelt egymással.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 7. forduló 

Jákfán folytatta hibátlan bajnoki menetelését az Ostffyasszonyfa csapata, igaz nem volt könnyű dolga a vendégeknek, hisz a második félidő elején még a hazaiak szereztek vezetést, ám az utolsó fél órát megnyomva fordított a listavezető. A Boba kihasználta a jákfaiak vereségét, és feljött a tabella 2. helyére azzal, hogy hazai pályán legyőzte a Bő gárdáját.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!