A Kazincbarcikával játszott mérkőzést a Merkantil Banki Liga 12. fordulójában a Szombathelyi Haladás. Az előzetes várakozások és a tabellán elfoglalt helyezések ellenére mégsem a hazaiak, hanem a vasi labdarúgók kezdeményeztek többet. A Középkezdés után egyből magához ragadta az irányítást a Hali és ennek meg is lett az eredménye. A hatodik percben egy szögletet követően Jancsó András volt eredményes.

Ezután is a vasi alakulat volt aktívabb, de már kevesebb helyzetet tudtak kialakítani. A játékrész közepén felébredt álmából a Barcika is és a hátrányuk miatt támadólag léptek fel. Ez pedig a zöld-fehéreknek kedvezett, hiszen stabilan védekeztek és jutott az erőből az ellenakciókra is. Kiss Bence kísérlete alig kerülte el a kaput, sokan már gólt kiáltottak. A szünet előtt még megnyomta a mérkőzést a házigazda, de nem született meg az egyenlítő találat.

A folytatásban is jobbára a Kazincbarcika volt a kezdeményezőbb, azonban rendkívül jól zárt a vasi védelem. A kemény összecsapásoktól sem mentes mérkőzést így a szombathelyiek teljesen megérdemelten nyerték meg

Kazincbarcika – Szombathelyi Haladás 0-1 (0-1)

Haladás: Rózsa – Habovda, Jancsó, Jagodics, Németh Milán – Holdampf, Németh Márió (Tóth Martin), Kiss B. – Gaál (Novák), Szalay (Füleki), Eszlátyi.

Gólszerző: Jancsó

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!