A hétvégén rendezik a labdarúgó Merkantil Bank Liga 13. fordulóját, ami nem ígérkezik könnyűnek a vasi zöld-fehér csapat szurkolóinak. A Szombathelyi Haladás ugyanis az MTK Budapest otthonába látogatnak Gyurjánék. A pontszerzés azonban óriási siker volna az elmúlt hetek történései után. Az elmúlt napokban egymást érték a hírek a csapatnál.

Egy hete a Nyíregyháza ellen a vasi megyeszékhelyen elszenvedett vereség következményeként felállította a vezetőség Supka Attilát és segítőjét. A szakmai munkát Desits Szilárd irányítja a végleges megoldásig. A hétközi kupagyőzelmet is vele érte el Ménfőcsanakon a vasi alakulat. Azonban még így is lehetetlen küldetésnek tűnik a pesti kiruccanás.

Rózsa után kidőlt Németh Márió is, így egy fél csapatra való sérültje van a Haladásnak, amely a legutóbbi öt bajnokiján csak két pontot szerzett. Ellenben az MTK Budapest joggal pályázik a bajnoki címmel, csak rosszabb gólkülönbsége miatt áll a második helyen. Legutóbbi öt bajnokiját kivétel nélkül megnyerte és a 8 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség tiszteletet parancsolónak tűnik.

MTK Budapest – Szombathelyi Haladás
2019. november 3. – 17:00
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!