A mindössze 1 ponttal a B csoport 8. helyén álló szombathelyiekhez az előttük álló, 1-1 győzelmet és döntetlent, valamint 4 vereséget begyűjtő, 7. helyezett Szentes érkezik.

A hazaiak a legutóbbi fordulóban a Vasas ellen (10-10) megszerezték első pontjukat, míg a szentesiek a Kaposvár ellen (11-6) első győzelmüket. A vendégeknél egy ismerős arcot felfedezhetnek a szombathelyi szurkolók, az elmúlt bajnokságban Szombathelyen vízilabdázó, remek képességű Ivan Basara ugyanis nyár óta az alföldieket erősíti.

– Egy évek óta együtt játszó, rutinos, nagyon jó csapattal találkozunk. A rutin a szentesiek mellett szól, Vörös Viktor, Nagy Márton, Ivan Basara, Somogyi Balázs révén többszáz OB I-es meccset tudhatnak a hátuk mögött vendégeink. Akkor lehet esélyünk a győzelemre, ha legalább azt a teljesítményt produkáljuk, mint a Vasas ellen – de valószínűleg még annál is több kell a sikerhez. Nincs mese, 110 százalékra lesz szükség. A csapat hangulatával eddig sem volt probléma, de a Vasas elleni pontszerzésnek köszönhetően még motiváltabban készültek a srácok. Szeretnénk győzelemmel elköszönni közönségünktől – fogalmazta meg várakozásait Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője.

Az AVUS – Szentes bajnoki 16 órakor kezdődik. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!