A tabellát hibátlan mérleggel vezető sárga-feketék a mindössze 1 győzelemmel álló soproniakat fogadják. Váradi Benedeket és Perl Zoltánt kérdeztük az esélyekről.

– Nehéz mérkőzésre számítok, de természetesen, mint minden mérkőzésen most is a győzelem lesz a célunk. Új edzője van a soproni együttesnek, aki már járt itt Szombathelyen pár héttel ezelőtt, igy könnyebb dolga lesz felkészülnie belőlünk. A védekezésünk ismét jól működött a Szolnok ellen és ez lehet a kulcsa a szerdai mérkőzés végeredményéhez is. Játszottunk edzőmeccset a Sopronnal, de azt gondolom, hogy abból nem sokat szűrhetünk le, az új edző munkába lépése óta más a csapat felállása. Szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat egy újabb hazai győzelemmel és tovább folytatni a sorozatunkat. Hatalmas segitség nekünk a szurkolóink támogatása. Örülök, hogy mérkőzésről-mérkőzésre ennyien kilátogatnak – fogalmazott érdeklődésünkre Váradi Benedek.

A csapatkapitányhoz hasonlóan Perl Zoltán szerint is folytatható a sikerszéria. Zozo azt mondja, hogy örül, hogy megfelelő a rotáció és nem kell széthajtani magát senkinek, éppen ezért igyekszik élvezni a pályán töltött játékperceket

A Falco – Sopron meccs 18 órakor kezdődik az Aréna Savariában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!