A keddi bejelentésen a válogatott játékoson kívül részt vett dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere, dr. Horváth Attila, Szombathely MJV sportért is felelős alpolgármestere, Tóth Kálmán, a Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottság elnöke, valamint Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője is.

Az általunk ÉLŐben közvetített sajtótájékoztatón először Dr. Nemény András köszöntötte a megjelenteket, kitért arra, hogy a jelenlegi járvány miatt fontos a védekezés, de gondolni kell a jövőre. A Falco pedig ennek a sikeres jövőnek lehet a záloga, hiszen a legutóbbi években folyamatosan bajnoki döntőt játszott a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban, a legutóbbi szezont pedig aranyérmesként zárták.

A befejezettnek tekintett 2019/2020-as kiírásban pedig sokáig veretlenül vezette a tabellát Gasper Okorn csapata, így joggal reménykedtek a szimpatizánsok a címvédésben, amire minden esélyük megvolt. A polgármester kijelentette, hogy a siker alapját a helyi nevelésű fiatalok jelentik, akik már a válogatott alapembereinek is számítanak. Ezért is fontos ezeket az értékeket megtartani.

Gráczer György, az egyesület ügyvezetője kitért arra, hogy Váradi Benedeknek és Filipovity Márkónak is élő szerződése van – külföldi megkeresés esetén viszont távozhatnak. Lake személyében egy rendkívül fiatal és agilis kosarasa is van a palánk alatt a Falco csapatának. A kedd délelőtti tájékoztató főszereplője ezután jelent meg a Városháza Nagytermében és mosolyogva köszöntötte a sajtó megjelent munkatársait.

A Bajnokok Ligájában is bizonyító szombathelyi együttes láthatóan hosszú távra készíti a forgatókönyvét, amelynek főszereplője lehet Perl Zoltán. A sárga-feketék játékosa ugyanis örömmel szignózta a sajtótájékoztatón új, három évre szóló kontraktusát. A megállapodás pedig nem tartalmaz kiegészítést, így biztosra vehető, hogy a hátvéd sok boldog pillanatot fog okozni a vasi szurkolóknak.

xxx

Sorozatunk 4. része is a Falco KC saját nevelésű válogatott játékosához kapcsolódik. Zozó legszebb 2019/2020-as magyar bajnoki és BL-megmozdulásait láthatod.

A falcokc.com 5 percben foglalta össze a szombathelyi kiválóság idei legkiválóbb pillanatait. A dobott triplákat, duplákat, a gólpasszokat, a szerzett labdákat, blokkokat és a többi szenzációs védekezést nézd meg Te is!

Perl Zoltán mind a hazai bajnokikon, mind a BL-meccseken megbízható teljesítménnyel nagyban hozzájárult a bajnokcsapat 2019/2020-as sikereihez.

Mutatói a magyar bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is  önmagukért beszélnek. Bizonyítékul 5 perc Zozó-show következik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!