Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett mérkőzés első félidejében egyik félnek sem sikerült fölénybe kerülnie, és ezt az eredmény is mutatta: az MTK Pápai Emőke góljával szerzett vezetést a 12. percben, az FTC Vágó Fanny nagyszerűen eltalált átlövésével egyenlített még a szünet előtt. A második felvonásban óriási lendülettel játszott a vendégcsapat, de egy kontrából – Magyarics Zoé révén – a 65. percben a hazaiak szereztek győzelmet érő találatot.

Budapest, 2020. június 11.
A ferencvárosi Fenyvesi Evelin (b) és Pápai Emõke, az MTK játékosa a Simple Liga nõi NB I-ben a Bajnokok Ligájában való indulásért játszott MTK Hungária FC – FTC-Telekom mérkõzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. június 11-én.
MTI/Illyés Tibor

A párharcról döntő harmadik összecsapást jövő csütörtökön 17.30-tól a Kocsis Sándor Sportközpontban rendezik.
A magyar szövetség határozata értelmében a Simple Ligában nem hirdetnek bajnokot, a BL-részvételért azonban a záró tabella első két helyezettje a bajnoki döntővel megegyező forgatókönyv szerint játszik. Amennyiben a találkozókon kilencven percet követően döntetlen az állás, tizenegyespárbajban születik döntés.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!