A megyei labdarúgó élet a koronavírus-járvány miatt befejezetlenül ért véget az előző szezon során, a csapatok azonban már gőzerővel készülnek a következő idényre, amely rég nem látott izgalmakat hozhat a megyei I. osztályban. 

Már megírtuk, hogy a mezőny a Sárvár FC-vel egészül majd ki, ugyanis a klubnál nem vállalják az NB III-as indulást. Az együttes, bár bennmaradt volna a harmadik vonal nyugati régiójába, mégsem vállalja jövőre az osztályt, így a megyeiben kardoskodhatnak majd a sárvári futballisták.

Nagy átalakulások várhatóak a címvédőnél is: a celldömölkiektől nemcsak a szakosztályvezető, de több meghatározó játékos is távozik az átigazolási szezon során.  Jánosházán ezzel ellentetétesen felfelé ívelnek a dolgok, erős kerettel szeretnének nekivágni a következő szezonnak, megcélozva a dobogós helyek egyikét.

Természetesen nem mehetünk el szónélkül a vépi gárda mellett sem, hisz ők már a félbeszakadt csonka bajnokság alatt is megmutatták, hogy komoly esélyeseik lehetnek az aranyérem megszerzését illetően, és valószínűleg ez a 2020/21-es kiírásban sem lesz másként.

A fent említett együttesek mellett pedig számtalan olyan csapatot sorolhatnánk még, akik véleményünk szerint harcban lehetnek az érmes helyekért, de a találgatást és a tippelést olvasóinkra bíznánk, írják meg nekünk, hogy mely három együttest várják az első három helyre!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!