A hétvége során tovább zajlottak a küzdelmek a Vas Megyei I. osztályban. Sokszor leírtuk már, hogy az idei szezontól sok izgalmat várunk, és nem is kell egyelőre csalódnunk, hisz sok gólt, nagy fordulatokat és meglepetés eredményeket már az első két forduló is bőven tartogatott nekünk.

Megszerezte első győzelmét a 2020/21-es szezonban a Király SZE gárdája Bükön. A szombathelyiek az első játékrészben ugyan még beszorultak saját kapujuk elé, de a második etapban új taktikával jöttek ki a pályára, amely meg is hozta számukra a várt sikert.

⚽️⚽️👏 Reseterits Bálint duplázott a Büki TK ellen a második félidő közepén, csapatunk pedig megszerezte első győzelmét a 2020/2021-es megyei bajnokságban: https://bit.ly/2FLdcr3

Gepostet von Király Sportegyesület am Samstag, 22. August 2020

Kisebb meglepetésre Lukácsházán is vereséget szenvedett a Körmend csapata. A hazaiak első 3 pontjuknak örülhettek a hétvége során, míg az átalakult körmendi brigád egyelőre keresi játékát. A szervezettség döntött a lukácsháziak javára, a vendégek fociját többnyire kapkodás és pontatlanságok jellemezték, és hiába szereztek vezetést, képtelenek voltak megőrizni kapujukat a hazai rohamokkal szemben.

Ugyancsak nulla ponttal büszkélkedhet két forduló elteltével az Egyházasrádóc együttese is, akik a múltheti, Szarvaskend ellen elszenvedett vereség után ezúttal a Sárváron maradtak alul, méghozzá elég simán.

Kisebb meglepetésre idegenben győzte le a Vasvár a Répcelak gárdáját. A mérkőzés rengeteg hazai helyzettel indult, a Répce-partiak hamar két gólos előnyre is szert tettek, ám ezután egy büntetőből szépített a Vasvár, majd a lélektani előnyét kihasználva egyenlített is a félidő előtt a vendég együttes. A második etapban ezáltal igazi ki-ki mérkőzés alakult ki, a semleges szurkolók jól szórakoztak. Helyzetek sokasága maradt ki mindkét oldalon, ám végül a vasváriak egyet sikeresen begyötörtek a hazai kapuba, amelyre már nem volt válasza a vendéglátónak.

A ráadásban mentett pontot Szarvaskenden a Celldömölk csapata, egy igazán izgalmas összecsapáson 2:2-re végeztek a felek.

A Jánosháza legyőzése után újabb rangadót nyert a Vép csapata, akik ezúttal Rumban bizonyultak jobbnak ellenfelüknél.

Az előbb említett jánosháziak sem tétlenkedtek a múltheti vereség után, és Kőszegen meg is szerezték első idei győzelmüket a bajnokságban.

A Csepreg és a Szentgotthárd nem szeretett volna pontnélkül állni a 2. játéknapot követően, így a felek megosztoztak egymással a lefújást követően.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!