Az első osztályhoz hasonlóan a második vonalban is lezajlott a hétvége során a 2. forduló, mindkét régióban maradtak hibátlan csapatok, lassan kezd kialakulni az erősorrend.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Nádasd és a Táplán továbbra is őrzi hibátlan formáját, így a két együttes karöltve vezeti a déli régió tabelláját. Igaz, a felsőcsatáriak is hibátlanok, ám ők még csak egy mérkőzést játszottak le. Gólgazdag összecsapást hozott a két bajnoki címre is esélyes gárda összecsapása: a Körmend és a Csákánydoroszló nem bírt egymással, így osztozkodniuk kellett a pontokon. Ebben a fordulóban csupán egy pályán sikerült a hazaiaknak győzelmet aratni, a Rábatótfalui SE viszont nagyon megszórta a jákiakat.

Jegyzőkönyvek, tabella

A délihez hasonlóan az északi régióban is potyogtak a gólok a 2. játéknapon, ezalól kivétel az Alsóújlak és a Szeleste összecsapása, ahol csupán egy gól döntött a három pont sorsáról. A Sitke és az Ikervár fordulatos mérkőzésen szintén döntetlent játszott egymással, míg a Zanat-Haladás csapata ismét győzni tudott. A tabellán három együttes is hibátlanul áll az élen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!