Remekül kezdte a regionális futsal bajnokságot a nyár végén alakult Sárvár csapata. A korábbi válogatott futsaljátékosokat is felvonultató együttes a második fordulóból előrehozott mérkőzéssel kezdte az évadot, nem is akárhogyan. A Pázmándfalu felett kiütéses 12-2-es győzelemmel alapozták meg a hangulatot. A folytatás is hasonlóan eredményes volt a vasi együttes számára.

A győri SZC Futsal Kft. már két mérkőzésen volt túl a sárvári fellépés előtt. Először a Pázmándfalut (4-1), majd a Kőszegi FC-t (6-2) lépték le, így mindenképpen komolyabb játékerőt képviseltek, illett tehát komolyan venni őket Halmos Mátééknak. A találkozó elején próbálta mindkét csapat a saját játékát játszani, de csak néhány helyzetet jegyezhettek fel a krónikások.

Aztán a 11. percben villant a hazai csapat: Gyurcsányi lépett meg örzőjétől és hozta kihagyhatatlan helyzetbe Halmost. A hátrányba kerülő győriek ekkor kitámadtak és szinte azonnal jött a büntetés, Tóth közelről sarokkal talált Viszló kapujába. A játékrész hajráját ismét megnyomta a Sárvár. Három perc alatt háromszor is betalált a házigazda, ezzel megnyugtató különbségűvé vált az előnye.

Szünet után visszavett a tempóból a Sárvár és a vendégek is felbátorodtak, így igazán élvezetes félidőt produkáltak a felek. Több helyzetet dolgoztak ki a csapatok és mindkét kapusnak akadt bőségesen dolga. Felváltva potyogtak a gólok egészen a hajráig. Ekkor Halmos Máté keretbe foglalta második találatával a mérkőzést és állította be a 8-2-es végeredményt. A Sárvár FC Futsal így megszerezte második győzelmét és ugrott a regionális bajnoki tabella élére. Aki pedig a mérkőzést szeretné visszanézni EZEN A LINKEN megteheti.

Sárvár FC Futsal – SZC Futsal Kft. 8-2 (5-0)

Sárvár: Soós – Kovács A., Gyenese, Nagy M., Manganelli.
Csere: Nagy Cs. – Faiszt, Puklér, Koronczai, Fábián, Tóth L., Nagy T., Halmos, Gyurcsányi.
Játékos-edző: Halmos Máté

SZC Futsal: Viszló – Pinczés, Mógor, Zobák, Járóka.
Csere: Varga G., Németh F., Nyári, Varga L.

Gólszerző: Halmos 2, Tóth L., Nagy M., Gyurcsányi, Nagy T., Gyenese, Varga G. (öngól) illetve Nyári, Mógor

Sárga lap: Tóth L. illetve Varga G., Nyári.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!