A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 31. forduló küzdelmeire került sor a hétvégén.

Jegyzőkönyvek, tabella

A játéknap legkomolyabb összecsapása egyértelműen a bajnoki címről is döntő Sárvár – Király derbi volt, melyen a hazai gárda szerezte meg a három pontot, ezzel gyakorlatilag nem csak a meccset, de a bajnokságot is behúzta a sárvári alakulat.

Az alsóházban is történtek érdekességek: Nem bírt egymással a Csepreg és a Vasvár, ismét nem tudott nyerni és ezzel nagyon nehéz helyzetbe került a Rum. Vezetett ugyan, de hazai pályán is komoly kiütésbe szaladt bele a Szarvaskend, akik szintén nincsenek a legjobb szituációban.

Ismét gálázott a Körmend: a hétközi, Lukácsháza elleni kiütés után most a Jánosházát tömték ki a piros-feketék. A két csapat ezzel helyet cserélt a tabellán.

Helyezések szempontjából volt tétje a Répcelak – Lukácsháza derbinek is, amelyen ugyan már 3:1-re is vezettek a vendégek, a végére azonban nagyon elfáradtak, és végül a Répce-parti alakulat megfordította a találkozó állását. A hétvége során ráadásul a mentőautóra is szükség volt Répcelakon, sajnos több ízben is: először az ifjúsági összecsapáson sérült meg egy lukácsházi játékos (a hírek szerint két helyen is eltört a lába), majd a felnőtt meccsen egy hazai futballista szenvedett sérülést. Mindkettejüknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Egy gólt és sok izgalmat hozott a Kőszeg – Celldömölk mérkőzés, amelynek előzetesen a jó formában lévő vendég celliek vághattak neki esélyesként, ám végül 1 góllal alulmaradtak a nagyot küzdő hazaiakkal szemben.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!