Szinte hihetetlen, ami történt, hiszen ki gondolta volna még hétfő este, amikor 10 ponttal vezetett az Olaj, hogy szerda este mégis a Falco örülhet?! Aztán csütörtök este már a ,,hazai vár”, az Arena Savaria adott otthont a bajnokcsapat köszöntésének. Aktívan volt jelen a tulajdonos képviseletében a polgármester és a sportbizottság elnöke is, sőt ez alkalommal már Ő adhatta át a bajnoki serleget – ezt ugyanis Szolnokon még nem engedték…

A Falco harmadszor is idegenben harcolta ki a büszke címet és tette fel az i-re a pontot, csak remélni tudjuk – mondta, több szurkoló is, hogy 2022-ben már az Arena Savaria lehet a színhelye az aranyérem megszerzése utáni azonnali ünneplésnek.

Miután a bajnokcsapat valamennyi tagját, a klubevezetést és a stábtagokat is az emelvényre szólították, dr. Nemény András, Szombathely első embere átadta a bajnoki trófeát Váradi Benedek csapatkapitánynak és megkezdődött az önfeledt ünneplés.

Létrejöttek a nagy találkozások, a szurkolók a bajnokokkal fotózkodtak, megérinthették a serleget, az aranyérmet és beszélgethettek a legjobbakkal, a legnagyobb kedvencek persze ezúttal is a saját nevelésű játékosok voltak.

Aztán, hogy ki marad Szombathelyen a bajnokok közül, az a következő napokban, hetekben dől majd el. A következő napokban olyan cikkeket, videóinterjúkat adunk közre, amelyekből kiderül, hogyan élték meg a játékosok, az edzők és a szurkolók a bajnoki címért folytatott harcot, az aranyéremért zajlott utolsó meccseket.

Aki pedig nemcsak a fotókra, hanem a videós megjelenésre is kíváncsi, nálunk megnézheti, hogyan is zajlott a köszöntés!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!