Alig több, mint másfél hónap állt rendelkezésére Németh Szabolcs vezette szakmai stábnak, hogy a Szombathelyi Haladás együttesét felkészítse a 2021/2022-es bajnoki szezonra. Menet közben a keret összetétele is változott, akadtak távozók és érkezők, ezzel formálva a csapat arculatát. Az elmúlt hetekben több felkészülési mérkőzést is játszottak a vasi zöld-fehérek.

A legutóbbi hétvégén a Siófok elleni főpróba (1-3), nem sikerült úgy, ahogy azt a szurkolók és a Hali vezetőedzője szerette volna. Tóth Máté szerint viszont a lehető legjobbkor jött ez a “pofon”, felhívva a figyelmüket, hogy min kellett változtatni. A munkát azonban becsülettel elvégezték a játékosok és nagyon szeretnének bizonyítani a szezonnyitó mérkőzésen.

Ami viszont nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen a Pécs a legutóbbi szezonban a negyedik helyen végzett. A nyáron hat új játékost szerződtettek és komoly szándékokkal vágnak neki az évadnak. Délczeg Gergely viszont azon a véleményen van, hogy a szombathelyi csapategység van annyira ütőképes, hogy idegenben is nyerjenek – főként, ha az ország egyik legjobb szurkolótábora buzdítja az együttest.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!