Fontos játéknapot rendeztek a hétvége során a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, hisz – bár, még hosszú a szezon – lépéselőnybe került a Sárvár a közvetlen riválisokkal szemben. 

Jegyzőkönyvek, tabella

 

A hétvégén több fontos találkozót is rendeztek, a legfontosabb azonban mégis a két bajnokesélyes összecsapása volt: a Sárvár pedig 3 ponttal távozott Celldömölkről.

A mérkőzésen a hazai gárda igyekezett kivárásra játszani, a sárváriak uralták az első játékrészt, amely során mindkét félnek akadt egy-egy nagy helyzete, de gólra csak a vendégek tudták váltani az adódó lehetőséget.

A második etapban ismét betalált a Sárvár, a hazai alakulat ezután több kockázatot vállalt, sikerült is szépíteniük, ám végül egyenlítés helyett a kitámadó hazaiak mögé bejátszott labdák egyikéből a Sárvár tudott ismételten eredményes lenni.

Ez a 3 pont azért is jelenthet sokat a bajnoki versenyfutásban a sárváriaknak, mivel a Király SE nem tudott nyerni Répcelakon, így lépéselőnybe került a másik két bajnokesélyessel szemben a zöld-fehér csapat.

Idegenben szerezte meg első pontjait a 2021/22-es kiírásban az újonc Táplán együttese, akik Kőszegen arattak meggyőző sikert.

Szintén otthonától távol, egy nehéz pályán sikerült győznie a Lukácsházának, akik egy góllal bizonyultak jobbnak az Egyházasrádócnál.

Több idegenbeli siker nem is született ezen a hétvégén az első osztályban, hisz a Bük, a Vasvár, és a Vép is begyűjtötte a 3 pontot saját közönsége előtt, míg a Körmend – Szentgotthárd összecsapás 1:1-es döntetlennel ért véget.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!