Nyugodtan ki lehet jelenteni: Németh Szabolcs irányításával megtáltosodott a Szombathelyi Haladás. A vasi zöld-fehérek egymás után gyűjtögetik a skalpokat a másodosztályú bajnokságban és a lejátszott 11 forduló után is veretlenül vezetik a Merkantil Bank Ligát. Erre a forgatókönyvre aligha számított bárki néhány héttel ezelőtt.

Már pedig a Budaörs – amely edzőváltáson esett át – nagyon fogadkozott, hogy pontot, pontokat rabolna a vasi megyeszékhelyről. Egyetlen megingást leszámítva viszont a szombathelyiek végig kontrollálták a találkozót. Nagy szerep jutott ezúttal is a szurkolóknak, akik kiváló hangulatot teremtettek már a kezdősípszót megelőzően is.

A góloknál pedig szabályosan felrobbant a hangorkántól a stadion, igazán emlékezetes élményben volt része mindenkinek, aki először látogatott ki egy Haladás mérkőzésre. A szurkolók végig űzték, hajtották a játékosokat, akik igyekeztek kiszolgálni a 2517 nézőt. A lefújás után pedig egy csoportba gyűlve üdvözölte egymást a a pályán lévő csapat és a segítségükre siető 12. játékos…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!