Vérbeli rangadót rendeznek a férfi élvonalbeli futsal bajnokságban. A szombathelyiek Bajnokok Ligájában való szereplése miatt, a 10. fordulóból halasztott találkozót pótolják szerda este az érintett csapatok a Haladás Sportkomplexumban. Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese a Veszprém Futsal alakulatát fogadják a vasi megyeszékhelyen.

Bár a Haladás a legutóbbi fordulóban jól játszott, mégis az Aramis örülhetett a meccs végén, amelyet 6-4-re nyert a budaörsi gárda. Győzelmével egyébként fellépett a fővárosi együttes a második helyre, ugyanakkor a szombathelyiek magabiztos menetelésének köszönhetően még így is nagy előnnyel vezetik a bajnoki tabellát 24 ponttal.

A Veszprém ezzel szemben meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtott, hiszen többek között elcsípték a Haladást is a nyitófordulóban. Kikaptak azonban a Nyírgyulajtól, az Aramistól és hazai környezetben botlottak a Berettyóújfalu ellen is. Nagy kérdés, hogy melyik vezetőedző tud valami új dologgal kirukkolni az alapszakasz 10. játéknapjának rangadójára?!

Haladás VSE – Veszprém Futsal
2021. november 10. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkoplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!