Már nem sokat kell várnunk a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi nyitányára, a csapatok pedig már kivétel nélkül folyamatosan játsszák az edzőmérkőzéseket, hogy minél jobb formában vághassanak neki 2022-ben a pontvadászatnak.

A Jánosháza együttese megszerezte első győzelmét a téli pihenő alatt, ezúttal a másodosztályban szereplő Kemenesaljával néztek farkasszemet, és magabiztos sikert arattak.

Jánosháza VSE – Kemenesalja 6:1 (3:0)
Gólszerző: Binder Alex 2, Kecskés Marcell, Szabó Tibor, Zsákai Barnabás, Székács Olivér
Jánosháza VSE:
Pethő Martin – Benkő Bence (Vágusz Arnold), Péter Márk, Nagy Bálint, Virág Martin – Laczi Balázs, Szabó Tibor, Büki Martin – Kecskés Marcell (Willuhn Lucas), Székács Olivér, Binder Alex (Zsákai Barnabás)
Edző: Vágusz Arnold
Győzelemmel vette a múlthétvégét a tavaszt listavezetőként váró celldömölki csapat is, akik a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály 7. helyén álló Soproni FAC gárdáját látták vendégül. A találkozót a vendégek kezdték jobban, egy lesgólt, majd egy érvényes találatot is szereztek, ám ezt követően átvette a játék irányítását a Celldömölk, és esélyt sem adott ellenfelének (5:2).
A soproniak a mögöttünk hagyott hétvégén is pályára léptek megyénkben, akkor a Répcelak otthonában, ám ezúttal ők szereztek 5 gólt.
Összecsapott egymással a másodosztály északi csoportjának 8. helyén álló Gencsapáti, valamint a harmadosztály szombathelyi régiójának listavezetője, a Torony gárdája is, a találkozó pedig 2:2-es döntetlent hozott.
Rendeztek még hasonló párharcot: a másodosztályú Uraiújfalu 3:1-re legyőzte azonban magasabb osztályú ellenfelét, a Rábapatyot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!