Szombat este nagyon magabiztos nyíregyházi sikerrel fejezte be a magyar bajnok és kupagyőztes a férfiak élvonalbeli kosárlabda-bajnoksága alapszakaszát. A legjobb csapatok, így a Bajnokok Ligájában is a legjobb 16-ig jutó Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata számára sincs azonban megállás, hiszen a következő 3 napban eldől, ki lesz az idei Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa győztese.

Az első negyeddöntő előtt Milos Konakov, a Falco mestere a klub közösségi oldalán mondta el, mit vár a 13 órakor kezdődő első felvonástól.

– A Magyar Kupa egy teljesen más kávéház, mint a bajnokság. Itt minden egy meccsen dől el, már a negyeddöntőre is 100%-osan fel kellett készülnünk és lépésről-lépésre kell haladnunk. Meg is tettük, felkészültünk, az egész stábbal azon dolgoztunk, hogy a csapat mentálisan és fizikálisan is készen álljon a Szeged ellen. Nem lesz könnyű dolgunk, de ez mindegyik csapatra igaz – fogalmazott a sárga-feketék vezetőedzője.

Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa negyeddöntőinek programja:

13:00 Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák
15:30 DEAC-Tungsram – Alba Fehérvár
18:00 Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász
20:30 HÜBNER Nyíregyháza BS – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

XXX

Az MKOSZ hivatalos közleménye a beléptetéssel kapcsolatban

A megváltott jegyek napijegyek, a jogosultság ellenőrzésének megkönnyítése érdekében minden jegyvásárló karszalagot kap.

Az első napon (2022. március 31., csütörtök) a csarnoknál már 11 órától lehet jegyet vásárolni. A második napra (2022. április 1., péntek) a jegyek az eredmények függvényében válnak elérhetővé. A hangosbemondó mellett az esemény (zsirostibor.hunbasket.com) és a TEX (https://www.eventim.hu/hu/jegyek/zsiros-tibor-ferfi-magyar-kupa-doento-debrecen-fonix-arena-580286/event.html) honlapja is ad erről tájékoztatást.

A kapunyitást követően kérjük, hogy a mérkőző csapatok szurkolói beléptető pontjukhoz közel kialakított jegyértékesítő ponton vásárolják meg jegyeiket. A jegypénztárak a Főnix Arénánál is jelölésre kerülnek, és ezzel kapcsolatban a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa honlapján (zsirostibor.hunbasket.com) a szektorrajznál is tájékoztatást adunk.

A szektorok között – a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően – nem, vagy csak részleges átjárást biztosítunk. Kérjük, a jegyvásárlás során fordítsanak figyelmet arra, hogy hova vásárolják meg jegyeiket, mert másik szektorba nem tudjuk az átjárást biztosítani, a beléptetés megtagadható.

6 év alatt nem kell jegyet váltani, de a gyermek jogosultsága ellenőrzése érdekében hozzanak magukkal igazolást. Nyugdíjasok csak akkor vásároljanak kedvezményes jegyet, ha jogosultságukat a beléptetés során hitelt érdemlően igazolni tudják.

A jegyek szektorra és székre szólnak, kérjük, csak a megváltott jegy szerinti széket foglalják el. 6 év alatti gyermekek részére nem különítünk el helyet, nekik ölben ülve biztosítjuk a részvételt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!