A 21. fordulóval folytatódik a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, ahol ezúttal szombathelyi rangadót rendeznek, hiszen a Király SE a Haladás-Zanat együttesét fogadja, de emellett is sok érdekes párosítás lesz. 

Nem csupán a két csapat földrajzi elhelyezkedése ad okot arra, hogy kiemelt figyelemmel kövessük a Király – Hali összecsapást, hisz a tabellán csupán 2 pont választja el egymástól a két csapatot. A fiatalos lendület megadta a kezdőlökést a zöld-fehéreknek, hisz 2022-ben eddig az összes bajnokijukat megnyerték, többek között az akkor listavezető Celldömölköt is legyőzték. Halmosiék egyelőre vegyes tavaszi szezont tudhatnak maguk mögött, ám a mérkőzés esélyesének még így is ők számítanak.

Őszi meccsükön nem bírtak a Haladás játékosai Halmosival, aki 2 gólt is szerzett, a találkozót pedig a Király SE nyerte 3:1-re.

Hazai pályán javítana a múltheti csúfos veresége után a Táplán együttese, akik az első tavaszi győzelmükből érkező Répcelakot fogadják.

Igazi 6 pontos meccsnek ígérkezik a Jánosháza és a Lukácsháza összecsapása, komoly izgalmak várhatóak ezen a pályán is.

A nagy csapatok mumusához látogat a listavezető Sárvár együttese, kíváncsian várjuk, hogy vajon a Kőszeg velük is kibabrál-e.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!