A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott egy forduló a hétvégén, szám szerint a 27., amely bőven tartogatott magában izgalmakat. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Összecsapott egymással a listavezető Csepreg és a közvetlenül mögöttük álló Söpte együttese. A két csapat közötti tetemes pontkülönbség miatt nem igazán volt nagy tétje a derbinek, de presztízs szempontjából mindenképpen fontos ütközetnek ígérkezett a két csapat találkozója. A söpteiek győzelmükkel szeretnék még a hátralévő 3 fordulót izgalmassá tenni, de továbbra is a csepregiek kezében az aranyérem sorsa. 8 gólt hozott a Pecöl és a Spari ütközete, valamint a sereghajtó Sitke és a Honvéd Sé összecsapása is. Kisebb meglepetésre két gólos győzelmet aratott Uraiújfaluban a Mersevát gárdája, akik a helyzetek alapján akár jóval nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólzáporos meccsen győztek az éllovasok: a Csákánydoroszló a Tanakajdot, a Szarvaskend pedig az Őriszentpétert páholta el. Az éllovasok kivételével nem voltak túl meggyőzőek a hazai csapatok ezen a hétvégén, a Telekes a Felsőcsatáritól, a Rábatótfalu a Rumtól, míg a Gyöngyöshermán a Szentpéterfától kapott ki, utóbbi találkozóról fotókat is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!