A Ferencváros labdarúgócsapata hazai pályán 2:1-es vereséget szenvedett a Slovan Bratislava ellen a Bajnokok Ligája selejtező első mérkőzésén.

A Fradi szinte az egész mérkőzést a szlovákok térfelén töltötte, helyzetekig és lövésekig is eljutott, de a Slovan foggal körömmel védekezett, valamint a kapusuk is remek napot fogott ki.

A mérkőzés végéhez közeledve aztán egy szép támadás végén sikerült megszereznie a vezetést a magyaroknak Zachariassen révén a 71.percben, így joggal bizakodhattunk abban, hogy előnyben utazhatunk Szlovákiába, ám az utolsó 10 percben jött a hidegzuhany.

Csakvetadze beállásával új lendületet kapott a Slovan, rövid időn belül egy pontrúgást követően pedig egyenlíteni is tudtak, majd nem sokkal később egy gyors támadást követően Barsegjan remek gólt tekert Dibusz hálójába, ami már a vezetést eredményezte a vendégek számára.

A Ferencváros így győzelmi kényszerrel utazik majd a jövőhéten Szlovákiába.

 Bajnokok Ligája, selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:
Ferencvárosi TC-Slovan Bratislava (szlovák) 1-2 (0-0)
—————————————————-
Groupama Aréna, 20 459 néző, v.: Ricardo de Burgos (spanyol)
gólszerzők: Zachariassen (70.), illetve Kasia (81.), Barszegjan (86.)
sárga lap: Nguen (31.), illetve Saponjic (26.)

Ferencváros:
————
Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Kovacevic, Civic – Laidouni (Mercier, 72.), Zachariassen, Esiti – Nguen (Auzqui, 80.), Boli (Bassey, 72.), Traore (Loncar, 57.)

Slovan Bratislava:
——————
Chovan – Medvedev, Kasia, Abena, De Marco – Barszegjan (Agbo, 92.), Kucka (Holman, 92.), Kankava, Pauschek (Cavric, 73.) – Weiss (Csakvetadze, 73.) – Saponjic (Ramirez, 69.)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!