Ígéretesen indult a nyári felkészülési időszak az Egis Körmend számára. Az előző szezonban ezüstérmet szerző vasi alakulat sikeresen együtt tartotta a magyar magot, majd megállapodott Antonis Constantinides vezetőedzővel a közös folytatást illetően. Az átigazolási híreket illetően is dörzsölhették a szurkolók a markukat, hiszen jó kvalitású kosarasok érkeztek.

A felkészülés során megnyerte a Mogyorósy Szilárd Emléktornát és bizakodva várták a Bajnokok Ligája-selejtezőt is. Itt viszont a csapat megtorpant és a Léva sikerrel állta a piros-feketék útját. A szereplést követően pedig újabb hírek érkeztek a vasi együttes háza tájáról. Nevezetesen új kosarassal kívánja keretét megerősíteni a bajnokira és a nemzetközi szereplésre.

Úgy tűnik, hogy Brandon Anderson csak átmenetileg volt képes meggyőzni a klub vezetőségét szerződtetésének jogosságáról. Az Egis Körmend hivatalos oldalán jelentette be, hogy az irányító posztján cserére szánta el magát. Az európai kosárlabda élet Siyani Chambers számára nem ismeretlen, aki Ausztria, Németország, Hollandia és Bulgária után Magyarországon folytatja pályafutását.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!