A magyar labdarúgó-válogatott a vendég bolgár csapat felett aratott könnyed, 3-0-s győzelemmel kezdte hétfőn az Európa-bajnoki selejtezősorozatot.

    Marco Rossi szövetségi kapitány együttese már a hetedik percben vezetést szerzett Vécsei Bálint góljával, az előnyt a csapatkapitány Szoboszlai Dominik duplázta meg szabadrúgásból, míg a szünet előtt Ádám Martin jószerivel eldöntötte az összecsapást. Az olasz szakember Varga Barnabás személyében újoncot is avatott a találkozón.
A magyarok napra pontosan negyven év után kezdték ismét győzelemmel az Eb-selejtezőket, illetve hazai pályán 48 esztendő után múlták felül újra Bulgáriát.
A nemzeti együttes legközelebb június 17-én Montenegró vendége lesz.

Budapest, 2023. március 27.
Dibusz Dénes (b) és Willi Orbán a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én.
MTI/Czeglédi Zsolt
Budapest, 2023. március 27.
Szoboszlai Dominik (b) és Kalmár Zsolt, a gyõztes magyar válogatott tagjai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkõzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0.
MTI/Czeglédi Zsolt
Budapest, 2023. március 27.
A gyõztes magyar válogatott ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkõzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0.
MTI/Kovács Tamás
Budapest, 2023. március 27.
Ádám Martin (k) gólt szerez a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én.
MTI/Czeglédi Zsolt
Budapest, 2023. március 27.
A bolgár Daniel Naumov gólt kap a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én.
MTI/Kovács Tamás

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!