A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 24. játéknap küzdelmeit rendezték meg a hétvégén.

Jegyzőkönyvek

Hazai pályán botlott a Király SE a Vép elleni rangadón. Hiába szerzett már nagyon korán két gólos előnyt a szombathelyi alakulat Halmosi révén, a második játékrészben átvette a játék irányítását a vendég alakulat, és kiegyenlítette a találkozó állását.

Kihasználta a Király botlását a Haladás csapata, akik Szarvaskendre már abban a tudatban utazhattak vasárnap, hogy egy esetleges győzelemmel pontszámban utolérhetik a Királyt. Nagy küzdés után be is gyűjtötte a 3 pontot a zöld-fehér alakulat, így most azonos pontszámmal, és azonos gólkülönbséggel állnak a szombathelyi csapatok a tabella élén, ám az egymás elleni eredményeket tekintve jobban áll a Haladás, ám a felek még találkoznak egymással.

Gólzáporos vendég sikert hozott a Bük – Vasvár mérkőzés úgy, hogy a félidőben még a sereghajtó vezetett 2:1-re. A második etapra aztán rendezte sorait a Vasvár, és érvényesítette erőfölényét a végig sportszerűen küzdő bükiekkel szemben.

Nehéz mérkőzést nyert meg a Celldömölk idegenben a Jánosháza ellen. A küzdős mérkőzésen mindkét csapatnak akadtak lehetőségei, a találkozó egészen a második félidő közepéig szorosan alakult, ezt követően viszont sorra dolgozta ki a helyzeteket a vendég alakulat. A celliek ezzel megelőzték a Vépet a tabellán.

Hátrányba került, de végül fordítani tudott a Répcelak hazai pályán a Söpte ellen, ezzel továbbra is őrzik harmadik pozíciójukat a tabellán a Répce-partiak.

Fordulatos meccset hozott a Sárvár körmendi vendégjátéka, végül a gólváltásokat követően igazságos pontosztozkodással zártak a felek.

Nem hozott gólt a Szentgotthárd – Rábapaty derbi, míg a Táplánnak sikerült megszakítania 5 meccses vereségi sorozatát a Csepreg elleni 2:0-ás sikerével.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!