A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is rendeztek fordulót a hétvégén, mindkét régióban akadtak fordulatos mérkőzések, volt olyan együttes, amely 4 gólos előnyt herdált el. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Fontos mérkőzést nyert meg idegenben a Gencsapáti gárdája az Alsóújlak otthonában, míg az Uraiújfalu ismét 3 pont nélkül maradt a hétvégén. Későn ébredt a Bozsok a Gérce ellen, így csak 2 gólt sikerült ledolgozniuk a hátrányukból, amely nem ért számukra egy döntetlent sem a hétvégén. Sikerült 4 gólos előnyt elherdálnia a Pecöl csapatának a Lukácsháza ellen, ám végül egy hajrában szerzett góllal így is otthon tartották a 3 pontot egy remek mérkőzésen. Idegenben nyert a listavezető Újperint, a Boba pedig saját közönségét boldogította remek játékkal.

Jegyzőkönyvek, tabella

6 gólos döntetlent hozott a Körmend VSE – Bajánsenye derbi, a listavezető Csákánydoroszló pedig a Rum gárdájával ikszelt. Remek mérkőzést és 11 gólt hozott a Nádasd – Felsőcsatári derbi. Idegenben gálázott a Gyöngyöshermán, a Telekes pedig Őriszentpéterről hozta el a 3 pontot. Szintén izgalmasra sikeredett a Rábatótfalu – Tanakajd összecsapás, fordulatokból és indulatokból sem volt hiány a találkozón. Az Egyházasrádóc egy, a hajrában szerzett góllal múlta felül a Szentpéterfát, a mérkőzésről pedig fotókat is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!