A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott egy játéknap a hétvége során, mindkét régióban akadtak meglepetések, de leginkább az északi csoportban alakultak érdekesen az eredmények.

Jegyzőkönyvek, tabella

Érdekes fordulót hozott a hétvége az északi régióban, mintha senki nem akarna odaérni a dobogó 3. fokára. A tavasszal gyatra formát mutató Uraiújfalu ezúttal Szelestén maradt pont nélkül, a Lukácsháza – Bozsok, valamint a Gérce – Alsóújlak rangadó pedig pontosztozkodást hozott. Csupán a második helyen álló Gencsapáti miatt kell aggódnia jelen állás szerint a hétvégén szabadnapját töltő Újperintnek, hisz a gencsiek ismét győzni tudtak a hétvégén. Nem csak a már említett két döntetlen született a hétvégén: a Sé – Boba, valamint a Spari – Kemenesalja derbi is egálra végződött, de szerencsére gólokból ezeket a pályákon nem volt hiány.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem hibázott Tanakadjon a listavezető Csákánydoroszló, a legfőbb üldözőjüknek számító Nádasd azonban pontokat hullajtott Szentpéterfán. Gólzáporos meccset és vártnál simább hazai sikert hozott a Rum – Körmend derbi. Hazai pályán aratott győzelmet a Felsőcsatári és a Telekes, a Rábatófalu pedig Gyöngyöshermánból hozta el a 3 pontot. A Bajánsenye hazai pályán sem bírt az utolsó előtti Őriszentpéterrel.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!