A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban sem pihentek a csapatok a hétvégén, akadtak meglepetések is bőségesen, de szerencsére gólokból sem szenvedtünk hiányt.

Jegyzőkönyvek, tabella

Idegenben győzött az Offa és a Bő is, a Szergény pedig hazai pályán egy fordulatos meccsen verte az Ölbőt. Ismét vereséget szenvedett a sereghajtó, ezúttal a Keléd távozott tőlük 3 ponttal. Az Ikervár 1 góllal bizonyult jobbnak a sömjénieknél, az Izsákfa pedig 2-vel a Kenyerinél.

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos, izgalmas és parázs meccset hozott a Kőszegszerdahelyi SE és a Kőszegi Lóránt FC derbije, melyet a hazaiak egy remek fordítást követően nyertek meg egy 89. percben megítélt büntetőből. A Nárai kihasználta a legfőbb üldöző botlását, és tovább növelte előnyét a tabellán a Perenye legyőzésével. A forduló legtöbb gólját a Gyöngyösfalu – Balogunyom derbi hozta, de Acsádon is megrezdült a háló 6 alkalommal. Első szezonbeli sikerének örülhetett a sereghajtó Nemesbőd a Kőszegfalva ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

A heti adagját ezúttal a Csörötnektől kapta meg a sereghajtó. Egyaránt 7:2-es sikernek örülhetett a Magyarszecsőd és az Oszkó-Győrvár csapata, előbbi Gersekaráton, utóbbi a Gasztony ellen gálázott. 5 gólt vágott a Rábagyarmatnak a Szalafő, a listavezető Kondorfa pedig Nagyrákoson tudott nyerni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!