Április 28-tól pattognak a teniszlabdák a Savaria Tenisz Centrumban: immár második alkalommal szervezte meg és bonyolítja le hétről-hétre Szombathely Megyei Jogú Város Sport,-és Ifjúsági Irodája a felnőtt amatőr férfi tenisz csapatbajnokságot.

A hivatalos játéknap a péntek, a legutóbbi alkalommal négy csapat lépett pályára a +50-es kategóriában.

A Palatinus (Hajszán Imre, Kiss Ferenc, Palotai Zoltán) – Álprofik (Bodonczy Róbert, Catomio János, Kupi Kálmán, Rezsnyák Péter) összecsapáson a Palatinus minden meccsét megnyerte, ezzel 3:0 arányban diadalmaskodott. Kiss Ferenc és Hajszán Imre egyéniben, párosban pedig a Kiss Ferenc/Palotai Zoltán duó győzött.

A másik +50-es mérkőzés is 3:0-as végeredményt hozott. Ezen a Csa-Li  csapata, a Dr.Rajki Csaba, Héra Zsolt kettős a Bilics László, Dobos Csaba, Dr.Birosz Béla, Polyák Kálmán összetételű N.L.G. társasággal vette fel a küzdelmet és hozta a két egyest, majd a párost is. A “nap fordítása” a páros merkőzésen történt, a Dr.Rajki Csaba/Héra Zsolt duó 4:6 0:5-ös állasról fordítva 4:6,7:6, 10:6 (champion tie brake) győzte le a Dr.Birosz Béla/Polyák Kálmán kettős, így kialakítva a 3:0-as csapatvégeredményt.

Folytatás június 9-én, a Savaria Tenisz-Centrum Késmárk utcai sporttelepén!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!