Egy merész terv, gondos előkészület után a tetteké volt a főszerep az I. Városi Sportnapon. A városi önkormányzat valamint a diákönkormányzat összefogásából valósult meg a rendezvény, amely nagy sikert aratott a résztvevők körében. Már a napindító regisztrációnál mikrofonnal kellett irányítani a csapatokat köszönhetően a rengeteg nevezésnek.

Valamennyi általános és középiskolából érkeztek tanulók, akik egyéni és csapatsportokban adtak számot tudásukról. Itt azonban ki kell emelni a szervezőket is, hiszen érkeztek olyan diákok is, akik önkéntes segítőként járultak a program megvalósulásához. A sportnapon futás, közélhúzás, streetball és kispályás labdarúgás várta az érdeklődőket.

A két legutóbbi sportág volt a legvonzóbb, ami a nevezések számán is meglátszódott. A streetballnál két pályán zajlottak az események, míg a kispályás fociban egyszerre négy mérkőzést tudtak lebonyolítani a Sportligetben. Természetesen játékvezetők segítettek sportszerű keretek között, szabályokat betartatva lebonyolítani a találkozókat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!