A  “+50 férfi csapat” kategóriában a “FOLT“ csapata 3:0 arányban győzött a Catomio János, Kiss Gyula, Kupi Kálmán összetételű “Álprofik” együttese ellen. A “FOLT” gárdájából győztek: Mayer László és Horváth Tibor egyéniben, valamint a Donázy Ottó/Mayer László páros.

A “nyílt férfi csapat” kategóriában a továbbra is minden mérkőzésén győztes “Tenisz Classik” csapata (köszönhetően az egyeseket nyerő Süle Róbertnek és Rózsavölgyi Zoltánnak, valamint a párost is behúzó Poór Zoltán/Süle Róbert duónak). Pénteken 3:0 arányban nyerték az összecsapást a Hujber Zoltán és Hulmann Zsolt összeállítású “Kettőshuba” nevet viselő csapat ellen.

A legnagyobb küzdelmet a “Bonus Shop” vívta a “Love Game” ellen, egy egyes és egy páros mérkőzés lett egyelőre lejátszva – aztán ránk esteledett – a hatralévő szinglit később pótolják a csapatok.

Az eddigi eredmények:
Sáfrány Ákos-Simonits Péter 7:5, 6:4,
Catomio János/Molnár Róbert 1:1-es szettarányt követően champion tie break után 10:8!
Így a “Bonus Shop” gyakorlatilag hozta a mérkőzést a hátralévő szinglitől függetlenül – mivel 2:0 arányban vezet.

Még egy tenisz hír:
Szombaton, augusztus 26-án a Savaria Tenisz Centrumban a “Karnevál kupáért” a “Palatinus egyesület” +50-es csapata fogadja a Békés vármegyei Sarkad hasonló korú (többszörös Békés vármegyei bajnok) tenisz-küldöttségét.
A kezdés: reggel 9 óra – szeretettel várjuk sz érdeklődőket!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!