A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság az 5. játéknap küzdelmeivel folytatódik a hétvégén, és bizony remek párosításokat találunk, ha ránézünk az aktuális sorolásra. 

Remek találkozónak ígérkezik a Vép és a Sárvár derbije: az előző körben a vépiek csúnyán elveszítették a Haladás elleni rangadót, míg a sárváriak épphogy pontot tudtak menteni saját közönségük előtt.

Az elmúlt években egymással nagyot csatázó együttesek is összecsapnak a hétvégén: a Celldömölk a Király SE otthonába látogat, egyértelműen a forduló legnagyobb rangadójára.

A Csepreg – Bük találkozó mindig különleges a két település számára, de a Vasvár – Haladás derbi is rengeteg izgalmat tartogathat. Horváth András együttese, a Szombathelyi Haladás II. mind a négy bajnokiját megnyerve, 12 ponttal, százszázalékos teljesítménnyel vezeti a Vas vármegyei I.osztály tabelláját. A zöld-fehérek 19 gólt szereztek és csak 6 alkalommal kapituláltak. A szombati ellenfél, a Vasvár három győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, 9 pontot gyűjtött.

Az újoncok hazai pályán szerepelnek, a Nádasd a Söptét, a Csákánydoroszló pedig a Rábapatyot fogadja az 5. játéknapon.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!